ANGÅENDE COVID-19

I dessa tider är det viktigt att vi alla är försiktiga och hjälps åt för att viruset inte kall spridas i samhället. Vi på Linnés träffar varje dag många människor, både här på kontoret och ute hos Er hyresgäster.

Vi träffar Er gärna men i nuläget är det viktigare att vi gör allt vi kan för att minimera och förebygga smittspridning och för detta behöver vi Er hjälp.

Från och med idag tisdag 17/3 håller vi kontoret stängt för drop-in besök.

Ärenden som kontraktsskrivning, nyckelutlämning/inlämning tidsbokas.

Vi vill att ni tillsvidare kontaktar oss med Era frågor och ärenden på telefon 0550-410660, vi finns som vanligt tillgängliga på detta telefonnummer mellan 08:00 och 16:00 och övriga tider kopplas ni vidare till vår jour som tar emot akuta ärenden.

Vi kommer självklart att fortsättningsvis att hjälpa Er med akuta ärenden som begränsar möjligheten till boendet som t ex elfel, vattenläckage, trasiga kylar/frysar, spisar samt avloppsstopp.
Övriga enklare fel och ärenden kommer i den mån det anses säkert ur smittspridningssynpunkt att utföras, om arbetsledningen tillsammans med fastighetsskötare anser att detta kan ske på ett säkert sätt.

Gällande besiktningar och lägenhetsvisningar utförs dessa alltid enligt kommunikation mellan befintlig HG och oss. Skall visning ske hos person som ingår i riskgrupp kommer det efter samtal med HG endast ske med dennes godkännande och med åtgärder som i mesta möjliga mån förebygger smittspridning.
Vi tackar för Ert samarbete i dessa svåra tider och hoppas att vi alla får vara friska.